Відомий український гуморист, зірка шоу "Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Цього разу на офіційній сторінці творчого братства "Студії Кварталу-95" розмістили кумедне фото Юрія, на якому він позує з горою сала – продукту, який є одним з головних і найулюбленіших українських національних ласощів, і є практично на кожному українському столі.

У підписі до фото гумористи вітають всіх жителів країни з народним святом - Днем сала, який відзначається 27 серпня. Українці люблять його в будь-якому вигляді: і солоне, і сире, і копчене, і запечене, і перемелене з часничком.

"Юрчик вітає з Днем сала🤤Так, так, існує такий день. І важливість його не можна недооцінювати", - написали в публікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі соцмережі залишили багато коментарів під постом і приєдналися до привітань, захоплюючись національним продуктом.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що сало - це дуже корисний продукт, який містить в собі багато вітамінів: А, Е, D, F, мікроелемент селен і арахідонову кислоту. До речі, їсти сало в сирому і смаженому вигляді не рекомендується, тому найбільш часто вживаними є такі його види, як: шпик (солоно-копчене), бекон (солоне з м'ясними прошарками) і смалець (топлене). Хоча обсмажене дрібно нарізане сало під назвою шкварки також улюблене багатьма українцями. Цікаво, що смак свинячого сала безпосередньо залежить від того, яким був раціон харчування свиней.

Нагадаємо, що Юрій Ткач здивував шанувальників серйозним виглядом: "Наступний президент України"

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" презентував дружині до 30-річчя несподіваний подарунок: "Чи це не щастя"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з дружиною "обожралися" після приїзду рідних мамуличек: "Як би встати..."