Відома українська журналістка і телеведуча ТСН на каналі 1+1 Марічка Подалко не надто часто радує свою аудиторію свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежать близько 200 тисяч осіб.

Цього разу знаменитість поділилася рецептом яблучного пирога - Шарлотки, який вона готує вже протягом більше 10-ти років. Як повідомила Марічка, вона зібрала урожай яблук на своїй дачі, і це кулінарний виріб перший, який вони зробили з власноруч вирощених фруктів. Також, телеведуча заявила, що даний рецепт Шарлотки вийде у будь-якої господині.

Репепт: Шарлотка з яблук

Інгредієнт:

- 4 яблука
- 5 яєць
- 320 г цукру
- 320 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- Кориця

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Приготувати Шарлотку можна як в духовці, так і в мультиварці.
У духовці температура повинна бути не вище 180 градусів. Випічка 30-40 хвилин. Обов'язково перевіряти зубочисткою середину.

Користувачі соцмережі в коментарях подякували Марічці за рецепт і поділилися своїми хитрощами для приготування ідеальної Шарлотки.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Марічка Падалко в міні і колготках в сіточку передала "привіт" з 90-их: "Дружина бандита"

Нагадаємо, що Марічка Падалко "застрягла" на острові з високими вусачами: без дітей і чоловіка

Як повідомляв Знай.uа, Марічка Падалко в короткій спідниці і панчохах перетворилася на солістку "Тату": така і з дівчатками зможе

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко взялася за капітанський штурвал - морячка від бога: розступись, Дніпро