Популярний турецький актор і модель Джан Яман, відомий завдяки серіалу "Рання пташка" знову потішив численних фанатів новими кадрами.

Турецького актора Джана Ямана знають далеко за межами рідної країни завдяки ролям у різноманітних серіалах. Особливу любов фанатів турецькому красеню принесла головна роль у серіалі "Рання пташка".

Джан Яман, фото з instagram
Джан Яман, фото з instagram

Та попри акторську діяльність Джан Яман також просуває і свою модельну кар'єру. Так, у 2020 році він став обличчям провідного турецького бренду одягу "TUDORS" з контрактом на 2 роки. Тому цього разу у своєму Instagram, де за його життям стежать 8.6 мільйонів людей, він показав коротеньке відео з магазину "TUDORS".

Джан Яман, фото з instagram
Джан Яман, фото з instagram

На опублікованому відео видно, як турецька зірка заходить до магазину та розглядає полиці з товаром. Для походу до магазину Джан Яман обрав досить стильний, але стриманий образ. Актор одягнув чорні штани та світлу сорочку, трішки розстібнувши її верхні ґудзики, аби зробили образ більш спокусливим.

Як повідомляє портал Знай турецький красень Джан Яман оголив м'язисте тіло перед прихильницями. Цього разу Джан Яман вирішив похвалитися новим знімком з італійським кінорежисером турецького походження Ферзаном Озпетеком.

Також Знай.uа писав, що Джан Яман вкрав серце прихильниць - "посмішка осяває Всесвіт". Турецька зірка Джан Яман осяяв шанувальниць своєю посмішкою

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще