Як відомо, відомі актори і зірки турецького серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел і Керем Бюрсін перебувають у романтичних стосунках. Чоловік розповів про свої почуття до дівчини.

Практично рік пара заперечувала романтичний зв'язок, але, зараз все вже офіційно. Вони не бояться вийти на публіку, і пройтися вулицями міста.

До слова, після того, як перший сезон закінчився, вони вирушили у відпустку на Мальдіви, де провели час в компанії сестри Ханде, її чоловіка і маленької дитини.

Після цього Ханде Ерчел дала інтерв'ю журналістам з Туреччини, де відповіла на їхнє запитання тим, що у них з чоловіком все чудово.

@turk_serialss0

#sençalkapimi

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
♬ оригинальный звук - quoteswithmeaning8

Після цього, зовсім недавно своє слово сказав і Керем Бюрсин:

"Прекрасно. Ханде Неймовірна людина. Я її правда дуже сильно люблю. І ще вона людина з дуже добрим серцем. Але...я дуже сильно люблю Ханде " - зізнався чи не вперше публічно чоловік.

Далі в ролику пішла добірка з їх особистого архіву, де вони радісно проводять час разом.

У коментарях під постом в TikTok користувачі почали писати, що неймовірно раді, що подивилися цей серіал, і дізналися про цих персонажів і акторів. Також, вони щасливі, що кохані знайшли один одного, і бажають їм тільки щастя.

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Варто відзначити, що не так давно завершилися зйомки нового сезону, тому, скоро глядачі знову зможуть побачити улюблених акторів на екранах.

Нагадаємо, Ханде Ерчел з "постукайся в мої двері" в обтягуючому купальнику показала як відпочиває:"нарешті".

Як повідомляв портал Знай.ua, зйомки серіалу "постукайся в мої двері" припинені: Ханде Ерчел і Керем Бюрсін не стримали емоцій.

Також Знай.ua писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг