Відома українська співачка Настя Каменських показала численним фанатам, як співає разом зі своєю мамою.

Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK має багатомільйонну аудиторію прихильників. Тому зірка з задоволенням тішить їх новими фото чи цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за її життям стежать 5.3 мільйона осіб.
Цього разу Настя Каменськиз показала дуже душевне виконання пісні "Черемшина" та "Червона рута" разом зі своєю матусею Лідою. Відзначимо, що мама та зіркова донечка заспівали разом після застілля на Дні народження у відомого телеведучого Юрія Горбунова.

Настя Каменських з мамою, скріншот із відео
Настя Каменських з мамою, скріншот із відео

"Обожнюю співати з моєю Лідочкою ♥️Дякую, Юрчику за таке душевне свято 🥰", - так Настя Каменських підписала опубліковане відео.

Настя Каменських з мамою, скріншот із відео
Настя Каменських з мамою, скріншот із відео

Користувачам мережі прийшлося до душі виконання пісень і тому вони прийнялися залишати для Насті Каменських та її мами десятки комплементів.

"Обожнюю коли Настя співає українською, ви з Лідочкою красуні😍😍😍", "Який у мами голос👏🔥", "Шикарні 😍", "Настюша, це шикарно. Коли донечка заспіває з улюбленою матусею", "Браво, дівчата👏 👏👏 "," Дуже красиво, голоси супер! ",- такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагалаємо, що Настя Каменських в білому топі зачарувала засмаглим тілом: "Найважливіший...". Знаменитість розповіла про свої пріоритети в житті.

Також портал Знай писав, що Настя Каменських лише в рушник спантеличила українців зовнішнім виглядом: "Не лякай"

Раніше Знай повідомляв, що Настя Каменських приголомшила фанатів, навіть Потап не знав: "Була б я чоловіком...". Артистка порадувала шанувальників новим знімком з відпустки