Популярна українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів людей.

Як відомо, нещодавно Настя повернулася з відпустки зі своїм чоловіком Потапом, з сонячної Хорватії, узбережжя Адріатичного моря, де вони встигли гарненько відпочити і заповнити енергію, і тепер зіркова пара повернулася в рідний Київ, щоб продовжити радувати своїх шанувальників яскравими концертами.

Настя привезла з собою масу шикарних фотографій, якими встигла поділитися в Instagram раніше. Але, погода в столиці не особливо надихає і радує багатьох жителів, тому співачка вирішила додати трохи фарб в стрічку соцмережі шанувальників і розмістила чарівний знімок з останньої подорожі. У кадрі Настя позує в розкішній каюті яхти і ловить промені літнього сонця, яке так швидко встигло покинути Київ.

"Трохи сонця вам в таку похмуру погоду 🥰💛", - написала Настя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Користувачі соцмережі залишили захоплені коментарі під публікацією та засипали співачку приємними компліментами.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Настя Каменських показала, як Потап підтримує її під час концертів: "Найголовніше"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських роздяглася і влаштувала "пінну вечірку" у ванній: "Трохи розслабилася"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських лише в рушник спантеличила українців зовнішнім виглядом: "Не лякай"