Танцюриста балету відомої українкою співачки Надії Дорофєєвої, якого побили біля нічного клубу, відпустили з лікарні додому.

Про це повідомила мати танцюриста Ірина Гончаренко.

Так, стало відомо, що танцюриста Євгена Гончаренка через майже два тижні після того, як він прийшов до тями, відпустили додому. Тепер хлопець проходить обстеження у фахівців і реабілітується.

Євген Гончаренко, фото: Instagram
Євген Гончаренко, фото: Instagram

За словами мами танцюриста, через два місяці її сина чекає планова операція. Йому будуть ставити пластину. Зараз Євгену потрібно набирати вагу, і відновлювати здоров'я.

Варто нагадати, що на танцюриста балету Надії Дорофєєвої Євгена Гончаренка напали в центрі Києва 1 серпня. Спочатку хлопця штовхнув, а потім вдарив по обличчю службовець Управління державної охорони України Євген Беспалий. Через удар танцюрист впав на землю без свідомості.

Євген Гончаренко, фото: Instagram
Євген Гончаренко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потерпілий впав у кому, з неї він вийшов тільки 15 серпня. Зазначимо, що нападника затримали і взяли під варту на 60 діб.

Нагадавши, що танцюрист Наді Дорофєєвої вийшов з коми: розмовляє і навіть намагається встати. Євген Гончаренко поступово відновлюється після жахливого випадку

Раніше соощалось, что танцюрист Наді Дорофєєвої досі не вийшов з коми після побоїв: винуватця звільнили, але не покарали. Хлопець донині знаходиться в комуе

Також Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва показала, як розслабляється у ванній: "Де купити таку фігуру"