Відома українська співачка, яка зараз живе і працює в Росії, записала дуетну пісню з Сергієм Лазарєвим. Зірки, яким вже багато років приписують роман презентували композицію про кохання під назвою "Не відпускай".

Шанувальники артистів багато років чекали їх спільної пісні, але співаки неодноразово заявляли, що поки не знаходили підходящої пісні. Так, на закритті "Нової Хвилі" відбулася телевізійна прем'єра дуету Сергія Лазарєва і Ані Лорак з піснею "Не відпускай мене".

Ані Лорак і Сергій Лазарєв, скріншот з відео
Ані Лорак і Сергій Лазарєв, скріншот з відео

"Нам дуже хотілося зробити цю прем'єру саме на "Новой волне". Цього року фестиваль тривав тиждень! Це було чудово! Дякуємо організаторам та Ігорю Яковичу Крутому за приголомшливе багатоденне свято музики! Яскраві вечори, цікаві номери, прем'єри, талановиті конкурсанти! До зустрічі наступного року!",- написав Сергій Лазарєв під відео з виступом.

Ані Лорак і Сергій Лазарєв, скріншот з відео
Ані Лорак і Сергій Лазарєв, скріншот з відео

Шанувальникам Сергія Лазарєва і Ані Лорак припала до душі їх спільна пісня, тому вони почали залишати для них безліч компліментів.

"Пісня просто 🔥, пробиває до 😢 і мурашок", "Який шикарний дует! Приголомшливі голоси! Не перестаю вас слухати і вами милуватися !😍 🔥❤️Цілковита гармонія! 👏👏👏💖💥💥💥", "На розрив❤️..... от би вас двох на "це Євробачення"🔥 🔥 🔥", " просто шикарний дует❤❤💐 💐!Не можу зупинитися Слухати♪!", "Боже, який дме, мурашки по шкірі, спасибі вам, ви справжні і щирі 😍", " Ось це дует!!! Сила!!!",- зазначили користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Ані Лорак показала давню любов з Сергієм Лазарєвим: ідеальні. Українська співачка постала в несподіваній компанії.

Як повідомляв "Знай.uа" , Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.uа" писав, Ані Лорак зізналася в коханні Україні з Росії: "якби була людиною...". Співачка привітала Україну з 30-річчям Незалежності