Відомий український артист і лідер гурту Океан Ельзи, Святослав Вакарчук поділився новим знімком. Чоловік поговорив про те, як же жахливо жити минулим.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, але при цьому, він не особливо активний користувач цього майданчика. За артистом стежить більше 93 тисяч користувачів, які з нетерпінням чекають нового контенту.

Цього разу він поділився кадром із зустрічі випускників, яку він відвідав днями. Вони всі встали в ряд, щоб поміститися на знімку, і зробили фото для Instagram.

"Жити минулим - жахливо. Тримати в серці спогади - прекрасно.... Вчора провели спонтанну зустріч випускників фізфаку рідного університету. Було дуже круто " - підписав пост Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому, він планує в суботу, 28 серпня ще одну зустріч, але, вже більш масштабну. У цей день він з групою Океан Ельзи виступить на одному з найпопулярніших фестивалів країни "Zaxidfest".

Не можна не відзначити, що до недавнього часу вони не виступали на фестивалях, і запросити їх на сцену було досить складно. Однак, цього року це вже не перший фестиваль.

Святослав Вакарчук, фото з Instagram
Святослав Вакарчук, фото з Instagram

До слова, не так давно у Святослава Вакарчука народилася перша дитина. Після новин про розлучення з Лялею Фонарьовою, шанувальники почали гадати, що причиною могла стати інша жінка. Найімовірніше так і є.

Святослав Вакарчук, фото з instagram
Святослав Вакарчук, фото з instagram

Кілька днів тому прес-служба артиста підтвердила народження дитини, але, більше ніяку інформацію не повідомили, попросивши журналістів не лізти в приватне життя.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук вперше став батьком: нова кохана народила сина

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук у лавах безстрашних воїнів довів українців до сліз: "Героям Слава!"

Також портал Знай.uа писав, що розлучений Святослав Вакарчук зізнався, хто підтримує його у важкі часи: "спасибі, що поруч"