Відомий український артист Арсен Мірзоян, а також зять легендарної співачки Ніни Матвієнко відверто розповів, чи планують вони ще дітей з Тонею.

По суботах о 21:00 на телеканалі "Україна" виходять прем'єрні випуски масштабного талант-шоу "Співають всі!". За лаштунками проекту зірковий експерт, співак і музикант Арсен Мірзоян зізнався, чи планують вони з Тонею Матвієнко поповнення в родині і які сімейні традиції зміцнювали під час карантину.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram

На зйомках в шоу телеканалу "Україна" Арсен Мірзоян зізнався, що завдяки карантину у його сім'ї з'явилася можливість проводити більше часу разом. Однак, на ще одну дитину вони не зважилися, і є певні причини, чому цього не сталося.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"У нас з Тонею на двох четверо дітей, тому про поповнення ми не замислюємося. Можна сказати, у нас знак стоп (сміється). Ми відповідальні люди і розуміємо, що для цього потрібно багато сил, фінансів і здоров'я. Це дуже відповідальний крок. Я вважаю, що один з важливих і необхідних вкладів - у дітей. Шукати відповіді і сенс життя слід саме в них. Треба вкладати в них гроші, допомагати, ділитися досвідом і вберігати від помилок", – коментує співак Арсен Мірзоян на зйомках шоу "Співають всі!".

Зараз весь час з Тонею вони присвячують своїй родині, і закріплюють вже існуючі традиції. Наприклад, вісім років поспіль вони щоліта проводять в Яремче, бо там не так спекотно. Пару тижнів вони катаються на велосипедах, на рафтингу або мотоциклах.

"З Ніною постійно виходимо на прогулянки, а щосуботи у нас волейбол. У неділю вранці у мене крос, після чого я забираю малу і ми вирушаємо гуляти " - підсумував чоловік.