Арсен Мірзоян, український співак, композитор та чоловік співачки Антоніни Матвієнко і зять легендарної Ніни Матвієнко, анонсував нову пісню.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці в соціальній мережі Instagram.

«Є мить», - написав Мірзоян, публікуючи знімок із текстом нової пісні. Судячи з геотегу, співак зараз перебуває у Дніпрі.

«Я не вимірював ні дня, ні хвилини, є мить, в ній все, що мало збутись. Колись зустрінеться в бурхливій річці млин. Він мав за честь до ріки доторкнутись», - йдеться у тексті.

Скрін, Instagram Мірзоян
Скрін, Instagram Мірзоян

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

«Так, все, що ми маємо це - теперішній момент», «Добрий день. Будь ласка опублікуйте вашу афішу на вересень. Дуже чекаю вас у Харкові! Коли ви вже до нас?!!!», «Як завжди, круто. Хай Муза ніколи Вас не залишає!», «Як же мені подобається ваш стиль написання віршів, це просто щось неймовірне- зізнаються у любові співаку українці».

«Пане Арсене, тепер з Богом у серці Ваша творчість виходить на великий рівень людського духу завдяки Святому Духові, що у Вас живе. Амінь», «Круто!», - додають інші фанати співака.

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко "під обстріл": "Неіграшкова зброя"

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян кинув все і помчав на Донбас, про гітару не забув: "Заглянули до хлопців..."

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян віддав частинку душі діткам, які живуть без батьківської любові: "Добрі люди, великі справи..."