Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

У липні місяці Арсен і його друг Степан Казанін зі "Студії Квартал-95" привозили бійцям, що захищають позиції ЗСУ в Авдіївці, різні речі, продукти і побутову техніку, і також давали концерт.

Як відомо, Арсен часто займається різними благодійними акціями, відвідує дитячі будинки, де радує маленьких дітей подарунками і своєю увагою. Цього разу артист відправився в Донецьку область, в раніше окуповане місто Авдіївку, де зовсім поруч, в промзоні, все ще звучать вибухи і постріли.

Співак розмістив нове фото з Авдіївки, де активно підтримує українських солдатів, влаштовує їм концерти разом зі своїми друзями і проводить з ними максимум вільного часу, щоб зануритися у військову атмосферу, відчути цей дух національної єдності, неймовірної відваги і принесених жертв, завдяки яким жителі України можуть спати спокійною ночами. У кадрі група артистів виконують пісні для бійців, розмістившись у вузькому колі.

"Дякуємо, хлопці! Все буде Україна!"- написав Арсен.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко "під обстріл": "Неіграшкова зброя"

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян кинув все і помчав на Донбас, про гітару не забув: "Заглянули до хлопців..."

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян віддав частинку душі діткам, які живуть без батьківської любові: "Добрі люди, великі справи..."