Ліза Арзамасова показала фотографію з новонародженою дитиною. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як відомо, 14 серпня російська актриса, яка відома публіці роллю Галини Сергіївни з "татових дочок" народила сина. Пологи проходили в одній з лікарень Москви, а сама дівчина після вдалого закінчення пологів побажала все своїм прихильницям випробувати дане щастя.

Батьком дитини став 47 – річний постановник льодових шоу Ілля Авербух, який до цього вже був одружений і виховує сина від першого шлюбу-17-річного Мартіна.

27 серпня в День російського кіно Ліза Арзамасова опублікувала фотографію з коляскою. Вона згадала цю пам'ятну дату в своєму пості.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні День Російського Кіно. 🕊 А у мене своє "кіно" - найцікавіше. Перша серія😉 🌟, - повідомила вона.

Фолловери жваво відгукнулися на даний пост. У підписі до фото багато теплих слів.

найкраще кіно в твоєму житті, і ти головна героїня прекрасної казки " про маленького левеняти❤️""; " з днем кіно вас! і з вашої захоплюючої першою серією! бажаю цьому фільму захоплюючого і чудового сценарію 😊 і спасибі вам за вашу гру, бажаю успіхів в особистому і професійному"; " Коляска класна🔥і ви😍
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, як склалася життя "татових дочок" після серіалу: цікаві факти про головних героїв

Як повідомляв " Знай.ІА", відмінниця з "татових дочок" Ліза Арзамасова поставила крапку на "вагітних" інтимних фото: "відвертіше, ніж це, не буде"

Знай.ІА писав, Галина Сергіївна з " татових дочок "народила від 47-річного фігуриста:"Нова Людина". Батьком дитини став 47-річний чоловік актриси Ілля Авербух