Популярна в Росії група Artik&Asti раптом згадала про своє українське походження. Про те, що вони родом з України, співаки заговорили перед першим за 10 років великим концертом у Києві. Про це розповіли в телеграм-спільноті «Культурна пральня».

Коли їм поставили питання про те, українські вони артисти або Російські, ті відразу ж відповіли, що Україна їм – будинок рідний. За їхніми словами, так навіть у "Вікіпедії" написано.

"Ми тут народилися, тут виросли. Ми не можемо по-іншому дивитися на Україну, ніж як на свій дім. Ми реалізувалися як група в Росії. Але природно, ми з України. Це навіть у Вікіпедії написано", - заявляють артисти.

При цьому вони відзначили, що на батьківщині вони виявилися незатребуваними, а в Росії – їхня музика сподобалася і «зайшла».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Додамо, що на київський концерт Artik&Asti приїхали відразу ж після виступу в російському місті Сочі, де брали участь у фестивалі "Нова хвиля".

"Їхня батьківщина - бабло...", "Ой, українська група, тільки зараз згадали, да ладно, да ладно, та й пісні у них для дівчаток підлітків, нічого цікавого і серйозного», - пишуть в коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, що Ані Лорак показала давню любов з Сергієм Лазарєвим: ідеальні. Українська співачка постала в несподіваній компанії.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ua " писав, Ані Лорак зізналася в коханні Україні з Росії: "якби була людиною...". Співачка привітала Україну з 30-річчям Незалежності