Осінь – пора змін, і не лише у природі. Небесні покровителі також змінюють своїх фаворитів, даруючи удачу та успіх іншим сузір’ям. Відомий астролог Влад Росс розповів УНІАН, кому цієї осені щаститиме найбільше.

За словами астролога, на вершину успіху незабаром зійдуть представники трьох знаків Зодіаку.

Найуспішнішими будуть Водолії

У знак Водолія увійде планета Юпітер, яка несе із собою велике щастя. Тому саме представники цього знаку гребтимуть гроші й удачу лопатою. Водоліїв очікує удача в усіх сферах, а особливо це позначиться на кар'єрі, бізнесі та нових починаннях.

Гороскоп, фото tsn.ua
Гороскоп, фото tsn.ua

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Терези

Терезам також посміхатиметься удача, хоча й не так відверто, як Водоліям. Особливо помітним щастя буде в царині кохання, відносин і зачатті дітей. Також вдалими будуть проекти, пов’язані із творчістю та подорожами.

Близнюки

Замикають трійку щасливчиків Близнюки. Для них осінь стане дуже вдалим часом. Для Близнюків все скрадатиметься чудово в освіті, навчанні новому, а також у важливих поїздках і подорожах. Можна подумати про еміграцію, чи зустрітися зі своїми учителями.

Нагадаємо, Гороскоп і передбачення: як загадати бажання, щоб воно точно збулося

Теж, Знай.ua писав Астролог Влад Росс передбачив, коли потрібно обов'язково міняти гривні на долари

Як раніше повідомляв Знай.ua Як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, почнуться зрушення, - астролог