Відомий український хореограф, учасниця шоу "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова продовжує робити своїм численним шанувальникам приємності у вигляді неймовірних рухів витонченими формами свого тіла.

Цього разу все зробили за Ілону, програма "Зірковий шлях" в мережі Instagram запропонувала своїм передплатникам відволіктися від спекотних вихідних і перенестися до Ілони на шикарну яхту.

А найцікавіше те, що позувати на яхті вміє не тільки Ілона, а й відома мільйонам українців "Суперблондинка" Оля Полякова.

Публікація "Зіркового шляху", скріншот: Instagram
Публікація "Зіркового шляху", скріншот: Instagram

Публікація "Зіркового шляху", скріншот: Instagram
Публікація "Зіркового шляху", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"У кого вийшло краще? Танцівниця Ілона Гвоздьова @ilonagvozdeva влаштувала фотосет на яхті. І кадри не менш ефектні, ніж у детектива шоу МАСКА @maskaukrainetv Олі Полякової @polyakovamusic. Чиє фото вам подобається більше? Пишіть 1 або 2 в коментарях", - пишуть автори публікації.

Шанувальникам Ілони і Олі запропонували вирішити, чиє ж фото вийшло гаряче. Варто відзначити, що Ілона позувала в рожевому купальнику, а Оля Полякова вибрала купальний костюмчик в класичних білих тонах.

Публікація всього за кілька годин зібрала більше 4 тисяч лайків. Фанати зірок почали кожен нахвалювати свою улюбленицю. Однак також знайшлися і ті, кому дівчатка припали не "до смаку".

Раніше повідомляли, Леся Нікітюк різко звернулася до слави Камінської: "Що з обличчям?".

Як повідомляв Знай.uа, колишній Ірини Білик Діма Коляденко "знюхався" з Олегом Кензовим: "Альбенто чи Айвенго?".

Знай.uа писав, Слава Камінська несподівано засвітила вагітний живіт: "Не в цементі - вже добре".