На сторінці в Instagram турецької актриси Хенде Ерчел, яка відома українським телеглядачам завдяки ролі в серіалі під назвою "Постукайся в мої двері", з'явився новий запис.

У гарячої красуні мільйони відданих шанувальників, і багато хто з них підозрюють її роман з виконавцем головної ролі в серіалі Керемом Бюрсіном.

Разом з тим, роман двох звезд все більше схожий на пустушку, мета якої - залучити інтерес якомога більшої аудиторії до серіалу.

«Did you miss me Noc.? (Ти скучав за мною Noc.?) ",- написала вона під серією знімків, на яких робить селфі. На першому знімку вона в брюках-карго, білій сорочці і сонцезахисних окулярах тримає в роті яблуко.

"Яку роль на всіх фотографіях Керем відводить Джамбі?", "Повідомлення не для Керема", " ніж у Керема вже хтось є?» ,- пишуть в коментарях стривожені фанати турецької актриси.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Прекрасна", "Чудова", "Найкрасивіша, і така нещасна", - додають її шанувальники в коментарях до запису.

Нагадавши, Ханде Ерчел з "постукайся в мої двері" в обтягуючому купальнику показала як відпочиває:"нарешті".

Як повідомляв портал " Знай.ua", зйомки серіалу "постукайся в мої двері" припинені: Ханде Ерчел і Керем Бюрсін не стримали емоцій.

Також " Знай.ua " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг