Відома українська спортсменка, перша ракетка України Еліна Світоліна, яка цього літа вийшла заміж за свого нареченого французького тенісиста Гаеля Монфіса, перемогла на турнірі Жіночої тенісної асоціації WTA в Чикаго.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Федерації тенісу України.

Еліна Світоліна, фото: Getty Images
Еліна Світоліна, фото: Getty Images

Відомо, що для 26-річної українки це був перший фінал у поточному сезоні. Останній раз Світоліна виграла титул на турнірі в Страсбурзі восени 2020 року.

На шляху до титулу Еліна Світоліна обіграла Клару Бурель, Фіону Ферро, Христину Младенович і Ребекку Петерсон. У турнірі українка не зіграла ні з однією з суперниць з топ - 50 рейтингу.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Еліна Світоліна, фото: Instagram  
Еліна Світоліна, фото: Instagram  

Також варто нагадати той факт, що Еліна Світоліна взяла "бронзу" на Олімпійських Іграх в Токіо. Ця нагорода стала для України п'ятою на Іграх - усі бронзові. Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020, у вирішальному поєдинку перегравши тенісистку з Казахстану Олену Рибакіну, програючи в ході поєдинку - 1:6, 7:6, 6:4.

Еліна Світоліна не впала духом незважаючи на те, що перший сет був вкрай невдалим для неї. Адже українка віддала два брейки на своїй подачі Рибакіній і поступилася з рахунком 1:6.

Раніше повідомляли, у родині легендарного Андрія Шевченка радісна подія: красуня-дружина світиться від щастя.

Як повідомляв Знай.uа, Збірна України потужно підтримала колегу на Олімпіаді в Токіо: "Як тут не дістатися до п'єдесталу?".

Знай.uа писав, Володимир Зеленський нагородив 12-річну героїню із Закарпаття: врятувала дітей від загибелі під час повені.