Колишня прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель не надто часто, проте балує своїх прихильників цікавими публікаціями в соціальній мережі Instagram. Там за її життям стежать понад 14 тисяч осіб.

Цього разу Мендель показала, як відпочиває на березі моря. Судячи з дописів у коментарях, авторка книги «Кожен із нас – Президент» поїхала на Мадейру.

«Подорожуй! Світ - це книга. Той, хто не подорожує, прочитує лише першу сторінку», - підписала вона знімок, на якому позує в купальнику на узбережжі блакитного моря. Навколо неї літають кульки білосніжної морської піни.

Скрін, Instagram Мендель
Скрін, Instagram Мендель

«Вауууу!», «Красуня. Незвичайної краси жінка...», «Юля, гарного відпочинку», «Як гарно там», «Юля, ти чарівна! Водичка тепленька?», «Не холодно тобі?», - турбуються про Мендель підписники.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Ось тут справжня @iuliia_mendel! Радію, що маєш можливість порадіти життю після такої нелегкої роботи! Молодець!», «Боже, який кайф! Юля, бажаю насолодитися моментом по повній! Гарного відпочинку!», «Мадейра не тільки вино, а й океан...», «Вона мила, вона струнка, і морем поглинена», «Не станеться більше такого, відмінного сонячного дня», «Насолоджуйся, ти заслужила цей довгоочікуваний відпочинок!», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Юлія Мендель розповіла про роботу з Володимиром Зеленським у книзі "кожен з нас президент", Ілля Ківа вже зібрався читати: "потужно".

Як повідомляє портал "Знай.uа" Юлія Мендель розкрила таємниці Гончарука, Богдана та Єрмака на службі у Зеленського: "Два метри с*ксу"

Також "Знай.uа" писав, що Юлія Мендель перед виходом книги назвала велику проблему українців: "держава слабких"