Стало відомо про те, що телеканал "Україна" приступив до зйомок другого сезону гіпершоу "Маска". Що підготують для глядачів цього разу, і хто буде в якості зоряного детектива.

Стартували зйомки найпопулярнішого і загадкового шоу на українському ТБ- "Маска". Новий сезон грандіозного проекту каналу "Україна" обіцяє бути ще цікавішим і насиченішим. Глядачі поринуть в нову захоплюючу гру і постараються розгадати особистості знаменитостей в дивовижних масках.

Шоу "Маска", фото: Instagram
Шоу "Маска", фото: Instagram

Всього буде 10 випусків, і глядачі познайомляться відразу з 20 новими персонажами - 14 конкурсантами, які будуть битися за перемогу в проекті. Крім цього, українців біля екранів чекатимуть шість таємничих персонажів, які з'являться в шоу всього один раз.

Над образами в новому сезоні працюватиме три художники по костюмах - Леся Патока, Назар Дідик і Артем Строзенко. Двоє вже відомі українцям по першому сезону.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Шоу "Маска", фото: Instagram
Шоу "Маска", фото: Instagram

В якості зіркових детективів змін немає-Настя Каменських, Олег Винник, Андрій Данилко, Оля Полякова, а також Дзідзьо. Ведучий також залишився незмінним - Володимир Остапчук. Він буде радувати унікальними образами і несподіваними появами на сцені, як і в першому сезоні.

Топові режисери-постановники готують 90 яскравих номерів. Вони, як і більшість команди, без найменшого понять хто ховається під костюмами.

"Нам подобається, коли маски знаходяться на сцені в якихось парадоксальних ситуаціях, так що будемо наповнювати новий сезон саме такими історіями. Також плануємо інтегрувати зіркових детективів в шоу ще більше, щоб вони стали одними з головних учасників проекту. Готуємо величезну кількість постановок, робота йде в турборежимі" - коментують Костянтин Томільченко і Олександр Братковський.

Ще одна пара режисерів Ярослав Губський і Сергій Гуман відзначили, що всі найсміливіші задумки готували для другого сезону шоу. У них величезна кількість ідей, так як часу було предостатньо. Вже скоро вони планують здивувати глядачів.

Володимир Остапчук зазначив, що в новому сезоні буде все набагато драматичніше і цікавіше, і нова "Маска" не залишить нікого байдужим.

Нагадаємо, що Настя Каменських в білому ТОПі зачарувала засмаглим тілом: "найважливіший...". Знаменитість розповіла про свої пріоритети в житті.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Полякова з дочками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора