Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на фан-акаунті знаменитості і молдавського виконавця Дана Балана з'явилося зворушливе архівне фото Тіни з фотосесії 2006 року.

Так, артистка ніжно посміхалася на камеру, позуючи серед винограду і примірявши білосніжне вбрання з глибоким декольте. Зірка доповнила яскравий літній образ нюдовим макіяжем, а також зачіскою з дрібними кучерями.

Варто відзначити, що за роки музичної кар'єри стиль виконавиці кардинально змінився - з'явилися голлівудські локони, елегантні сукні-комбінації і "фірмова" яскраво-червона помада на губах.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Впізнали малечу? ☺️😻"

Фолловери не пройшли повз, а деякі навіть порівняли Кароль з мамою Дана Балана Людмилою: "не знаю хто це, але дуже схоже на Тіну Кароль 🤔 😂 хавххвах", "яка ти різна але завжди неповторна", "тіночку Всікда впізнаєш", "ніжна добра мила розумничка улюблена❤️", "пам'ятаю,що з цього року стала слухати пісні Тіни,2005-2006 рік ❤️❤️", "На цьому фото вона дуже схожа на маму Людмилу в молодості 🔥".