Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

Передплатники часто цікавляться особистим життям співачки: заміжжя з музикантом Юрієм Нікітіним, з манекенником Андрієм Оверчуком, гучний роман з хореографом Дмитром Коляденко і розлучення з останнім чоловіком фотографом Асланом Ахмадовим. Любовні події і пригоди життя Ірини були у всіх на слуху. Артистка не так часто відповідає на питання особистого характеру, але цього разу вона поділилася чарівним знімком свого сина - 6-річного Табріза, якого співачка народила від колишнього чоловіка в 2015 році.

Ірина розмістила рубрику питання-відповідь в Insta Stories. Підписники артистки поцікавилися, чи встигла вона зібрати Табріза в школу, адже до початку навчального року залишилися лічені дні. Співачка відповіла коротким: "Звичайно" і опублікувала фото сина, який позує в шикарній шкільній формі.

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що раніше Ірина розповідала, що її дитина збирається в цьому році в перший клас, і зізналася, що трохи сумує з цього приводу, адже хлопчик дуже швидко росте.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що Аліна Гросу "заджизчала" на всю країну: "бджілка" Ірини Білик виросла

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик трепетно вшанувала пам'ять покійних Кузьми Скрябіна, Чапкіса, Поплавської: "До сліз"

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик "возз'єдналася" з Дімою Коляденко: романтика, як у Джека і Роуз з Титаніка