Популярний український телеведучий, автор відомої програми "Зе Інтерв'юер", постійний гість телевізійних шоу і з недавнього часу конкурент Дмитра Комарова зі "Світу навиворіт" Анатолій Анатоліч відверто розповів про сімейні цінності та традиції.

Виявилося, що пристрасть до швидких і гарних автомобілів в сім'ї - звична справа. Анатолій Анатоліч опублікував знімок своєї молодшої доньки Лоліти, яка сміливо стоїть на капоті червоного джипа.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анатолія Анатоліча в мережі Instagram.

Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram
Публікація Анатолія Анатоліча, скріншот: Instagram

"Любов до авто у нас сімейне", — коротко підписав публікацію Анатолій Анатоліч.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На опублікованому кадрі можна побачити, що Анатолій Анатоліч проводив час в дуже теплому місці, адже на фоні зелена трава, пальми і донька в легкому одязі. Віддані шанувальники Анатолія пам'ятають, що свої інтерв'ю ведучий проводив і за кермом автомобілів, часто люксового класу.

Анатолій Анатоліч, фото: прес-служба
Анатолій Анатоліч, фото: прес-служба

Можна констатувати, що любов до авто - це сімейна справа всіх Яцечко, у яких, до слова, незабаром буде поповнення. Близька подруга сімейства і кума Світлана Лобода вже сильно чекає на це поповнення і нещодавно запрошувала їх на закритий концерт у Києві, де Анатолій Анатоліч разом з дружиною відмінно повеселилися.

Раніше повідомляли, "Їздять, а не літають...": майбутній тато Анатолій Анатоліч знайшов рецепт ідеального водіння на сонячній Домінікані.

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч показав красуню, з якою в шлюбі 10 років: "Вагітна вперше".

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч відзначає з дружиною знаменну дату: "11 років".