Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

Цього разу 51-річна артистка розмістила серію розкішних фотографій, на яких вона позує на великій сцені в дуже екстравагантному образі. Через знімки можна відчути ту божевільну і хвилюючу енергетику, що панує на її сольних виступах. У підписі до фото Ірина поспішила порадувати шанувальників і нагадати про свій майбутній концерт у місті Львові, який відбудеться 4 вересня. На даний момент ціна за відвідування озвучена в діапазоні від 360 до 1200 гривень.

Користувачі соцмережі активно прокоментували пост співачки і хором заявили, що з нетерпінням чекають її виступу у Львові. Також, вони повідомили, які пісні хотіли б почути у виконанні Ірини.

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше Ірина вже розповідала подробиці про свій майбутній сольний концерт, обіцяючи шанувальникам багато сюрпризів і приємних емоцій.

"Я вважаю, що саме зараз настав час, коли я можу поділитися зі своєю публікою піснями, які давно чекали свого виходу, а також абсолютно новими композиціями. Це мій скарб, який я хочу дістати зі своєї душі і показати людям. Це буде відверта розмова, діалог між мною і моїми дорогими шанувальниками, у якому я зможу поділитися найпотаємнішим, тим, що я так довго зберігала.", - заявляла Ірина.

Нагадаємо, що Аліна Гросу "заджизчала" на всю країну: "бджілка" Ірини Білик виросла

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик трепетно вшанувала пам'ять покійних Кузьми Скрябіна, Чапкіса, Поплавської: "До сліз"

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик "возз'єдналася" з Дімою Коляденко: романтика, як у Джека і Роуз з Титаніка