На особистій сторінці в соцмережі Instagram відомої української журналістки, засновниці PR-агентства, шоувумен, співачки і дружини популярного телеведучого Анатолія Анатоліча, Юлії Бойко (Юли) продовжують з'являтися цікаві публікації, які знайомлять шанувальників і друзів з особистим життям зіркової сім'ї.

На цей раз Дзига, яка зовсім недавно стала матір'ю третьої дитини, опублікувала красивий знімок, на якому показала своє ідеальне тіло. Навіть не віриться, що зовсім недавно у неї був вагітний животик.

На фото співачка в купальнику і босоніжках на високих підборах спирається на барний стільчик, широко розставивши ноги.

"Мати", - підписала вона ефектний знімок.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Під фото відразу ж з'явився коментар її чоловіка, який здивувався, чому дружина не відразу показала йому цей пост.

"Чому ти запостила це, коли я спав?",- обурився Анатолій Анатоліч, ведучий «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна».

Інші коментатори відзначили красу фігури жінки.

"Просто вогонь!!!", "Ахеренная мати!!!", "Юхуууу!!! Шикарна", " Красуня!", "Тричі мати! Ви красуня", "Це просто бомба!", - захоплюються шанувальники.

"Фігура клас! Але у мене питання - а якби не було грошей, самі б з дітьми? Встигли б ви на спорт, масаж і так далі?", - цікавляться інші.

Знайшлися і ті, хто вважає фото вульгарним.

"Їй не соромно, фуууу, вульгарно!», - пишуть хейтеры.

Раніше повідомляли, дружина Анатолія Анатоліча Юла різко схудла після пологів, але "відгодувала" чоловіка: "чому я поправився?".

Як повідомляв Знай.uа, Анатолій Анатоліч похвалився своєю гордістю: вже троє.

Знай.uа писав, Анатолій Анатоліч зажурив через дітей, хоч розірвися: "потрібні гроші".