Відомий український співак Михайло Хома, також відомий як DZIDZIO, розповів про завершення зйомок комедії "Де гроші?". Відповідне відео-трейлер фільму він опублікував на власній сторінці у Instagram.

«До вашої уваги тизер нашої комедії-квесту «ДЕ ГРОШІ»! Прем‘єра 21 жовтня у всіх кінотеатрах! Підтримайте нас!», - звернувся виконавець і актор до своїх фанатів.

У тизері постійноо щось відбувається, він дуже динамічний та насичений. При цьому не лунає жодного слова, крім назви стрічки наприкінці – тобто зробити висновки про майбутній сюжет можна тільки дуже приблизні.

Відомо лише, що за сюжетом піаніст-авантюрист Міша у пошуку грошей на визволення друга з-під арешту влаштовується працювати до старої власниці таємничого будинку-квесту. Але він не знає, що питання "Де гроші?" цікавить не тільки його: всі в цьому будинку шукають гроші.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Цікаво-цікаво, чекаємо», «Дуже крутий тизер», «Круто, чекаємо з нетерпінням», «Чекаємо!», «Непогано, буду чекати», «Інтрига наростає! Дуже чекаю!», «Ще так довго чекати», «Воуу! Чекаємо з нетерпінням», «Так швидко! Дуже цікаво, чекаємо на прем'єру», - пишуть у коментарях фанати DZIDZIO.

Напередодні співак DZIDZIO розповів Катерині Осадчій для "Світського життя" про те, як живе зараз після розлучення зі співачкою Slavia.

Крім того, DZIDZIO також заявлений у списку артистів, що виступатимуть на концерті до дня Незалежності разом зі співаком Олегом Винником.

Також у липні DZIDZIO заявив про початок зйомок комедії "Де гроші?" з Адою Роговцевою.