Відома російська балерина Анастасія Волочкова вирішила поставити на місце всіх, хто говорить про неї гидоти. Вона попросила тих, хто бажає дізнатися про неї щось - запитати особисто.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, яку вона активно веде. Регулярно вона викладає різні кадри з відпочинку, або ж демонструє можливості своєї розтяжки.

До слова, саме за це на неї найчастіше і "нападають" хейтери, мовляв жодного дня не обходиться без фотографії зі шпагатом. Всього на цьому майданчику за нею стежить щодня більше 1,2 мільйонів користувачів.

Цього разу Анастасія Волочкова опублікувала ролик з тренування, знову таки розтяжка, однак, в публікації вона вирішила поговорити на досить серйозну тему.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Послухайте, мої дорогі. Якщо ви що-небудь про мене хочете дізнатися, запитайте у мене, і я все вам чесно скажу. А складаючи про мене небилиці і пасквілі, багато опускають тим самим самі себе в смітник..😝 #анастасияволочкова"- написала балерина.

У коментарях користувачі вирішили написати, що вони про це думають:

"Чим більше виправдань, тим більше нападів.На жаль, ваш образ і купа під ялинкою - це тепер назавжди))";

"Ну що за істерика чергова ? Затихаритися було б краще, поки хвилі скандалу не вляжуться. І-я вже говорила-коритися перед людьми за ваші багаторічні витівки і свавілля. Вас пробачать, люди жалісливі, бачте. І тоді можна почати життя з чистого аркуша";

"Про як трепетно тут у Великому★✩★ рідному театрі муз і прим...";

"Настенька, ви супер!!! Якщо обговорюють, значить пам'ятають, значить не забудуть ні коли.❤️❤️❤️🔥🔥🔥";

"Перестань виправдовуватися. Будь тією ким ти себе знаєш. Ми люди різні всім не догодиш".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Напередодні Волочкова зробила шпагат на пляжі, який потім виклала в Instagram.

Тим часом, співачка Настя Каменських показала свої нові покупки в Instagram.

Також балерина Анастасія Волочкова показала шпагат в море.