Відома балерина Анастасія Волочкова опублікувала у своєму Instagram новий знімок на пляжі з відпочинку в Греції. В ньому вона зробила черговий шпагат.

На знімку видно, як зірка в червоному бікіні підняла догори ліву ногу, а права нога та обидві руки на ракушняку. Поруч з Анастасією розташувалася чорно-біла парасоля.

"Підтримую розтяжку," - підписала знімок Волочкова, додавши декілька гештегів.

Прихильники балерини позитивно оцінили новий знімок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Молодець, це така праця зберегти таку фігуру і так прекрасно виглядати," - написала перша коментаторка.

"Я просто балдію від того, що вона тут робить. Хто її сварить а спробуйте ви так зможете? Вона забила на всіх і робить те, що вона любить, не заздріть," - написав другий коментатор.

Інші не оцінили фото Анастасії.

"Типу старої ракети, яка ніяк не може взлетіти. Не вистачає горючого, може? Щось незрозуміле..." - написав наступний підписник Волочкової.

"Яка цікава корч..." - написав інший коментатор.

Тим часом, екс-солістка гурту "Неангели" Слава Камінська поділилася з підписниками зворушливим відео зі своєю колишьною колегою Вікторією Смеюхою.

А Оля Полякова встигла змінити імідж та помолодшати.

Також суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар показала "крильця" на фото з відпочинку.