Відома українська телеведуча Марія Єфросиніна привітала зворушливо чоловіка з річницею шлюбу. У них була складна історія відносин, але, тим не менш, разом вони вже 18 років.

Новий пост жінка розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно на її сторінці з'являються різні кадри з фотосесій, або ж з відпочинку з усією родиною.

Щодня за її активністю спостерігає вже понад півтора мільйона користувачів.

Крайній пост вона весь присвятила своєму чоловікові - Тимуру Хромаєву, з яким у шлюбі вже 18 років.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Всі папери,залізяки, камені позаду..З бірюзою, my love @timur_khromaev #18universary"- підписала новий пост телеведуча.

Одружилися вони в 2003 році, і як говорить сама Марія Єфросиніна про цей шлюб - історія великої дружби. На новому знімку вони з чоловіком танцюють на одному із заходів, і відчувається скажена енергетика між ними.

Познайомилися вони в Ялті, звідки дівчина родом. На момент зустрічі з Тимуром майбутня зірка телебачення була розчарована в чоловіках, але, той змінив цю точку зору.

Вони виховують двох дітей-старшу дочку Нану, і маленького сина Олександра.

У їхній родині не все було завжди гладко. У 2013 році вони прийняли рішення розійтися, так як відносини себе вичерпали. Через рік після розлучення вони зрозуміли, що не можуть бути окремо, і що вони створені один для одного. У 2014 році вони знову почали жити разом, і у них в тому ж році народився син Олександр.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна в купальнику станцювала для головного чоловіка

Як повідомляв Знай.ua , Маша Єфросиніна осідлала залізного коня, не кожна так зможе

Також портал Знай.ua писав, що Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі.