Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Артистка до початку шоу встигла розповісти багато чого цікавого: про свої уподобання в чоловіках, про досвід своїх минулих відносин і особисті очікування від проекту.

У минулому сезоні шоу, в першому випуску були представлені 16 чоловіків, а скільки красенів випробує удачу в цей раз, відомо лише організаторам. Імена учасників до старту проекту телеканал не розкриває. Але, незважаючи на правила, зовсім недавно в соцмережі показали першого претендента на серце "Холостячки".

На офіційній сторінці шоу з'явилася інформація про 31-річного щасливчика Вінченцо Дулепа, який прибув підкорювати серце Злати з Лондона. Шанувальникам видали коротку біографію і показали фото красеня, що вже завоювало тисячі українок.

Вbнченцо Дулепа, фото з Instagram

Як відомо, він - простий хлопець з Чернівців, який у рідному місті працював офіціантом. Чотири роки тому чоловік вирішив докорінно змінити своє життя і переїхав з України до Великобританії. У Лондоні він брався за будь-яку роботу: працював на будівництві, був баристою і офіціантом. Поки не вирішили з колегою відкрити перший ресторан української кухні! Зараз у Вінченцо з партнером по бізнесу вже два заклади з національною їжею в Лондоні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я хочу свою сім’ю і буду робити для неї все. У мене хороше передчуття. А раптом Злата — моя доля, моя людина, з якою я проживу все життя?"- заявив учасник.

Нагадаємо, закохана "Холостячка" Злата Огнєвіч заговорила про романтику: "Літаємо"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник разом зі Златою Огнєвіч зробив приємне всім українкам: "Вже дочекатися не можу"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч розговорилася перед шанувальниками: "Вимовляю свою особливу мантру"