Український виконавець, учасник шоу "Голос країни" і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Арсен в 43-річному віці залишається в хорошій фізичній формі, яку він з радістю демонструє в соцмережах, завдяки старанним заняттям в залі, активному способу життя і відсутністю шкідливих звичок. Артист рідко сидить без діла і завжди намагається себе зайняти динамічною діяльністю - пляжним волейболом, бігом на довгі дистанції, їздою на велосипеді і багатьом іншим.

Цього разу він показав свої результати недавньої пробіжки в Національному ботанічному саду імені Миколи Гришка. Арсен подолав дистанцію в 2,01 кілометрів, при цьому показник його темпу становив 4:26/ км. Мобільний додаток оцінив його спортивні успіхи і показав непоганий результат - 4 золотих медальки.

"Зато без заторів :)" - написав Арсен.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми писали про те, що багатодітний батько Арсен Мірзоян заговорив про поповнення з Тонею Матвієнко: "У нас знак стоп"

Нагадаємо, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян показав свою "яєчню по-селянськи": рятувала його в голодні роки

Як повідомляв Знай.uа, Арсен Мірзоян перетворився на олімпійського чемпіона заради Тоні Матвієнко: втік 5 кілометрів за каву

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян показав, з ким коротає дні і ночі, і це не Тоня Матвієнко: "Спасибі, хлопці"