Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Світлана Лобода увірвалася у вересень раніше за Михайла Шуфутинського

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в Росії, продовжує в соцмережах активно розповідати про своє життя і творчість. Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 7,9 мільйона читачів, Світлана Лобода виклала нову фотографію, на якій позує в короткому золотистому вбранні і високих чоботях.

Глобальне потепління, фото: gettyimages
Глобальне потепління, фото: gettyimages

Українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

В результаті впливу глобального потепління, через 20-25 років українці можуть не побачити зими. Невтішний прогноз дав директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда. За словами експерта, наслідки глобального потепління в Україні особливо відчутні: середньорічна температура за останні кілька років збільшилася на 1,6-1,7 градусів.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

Катя Репяхова показала, як сильно любить Віктора Павліка

Катерині Репяховій довелося готуватися до свята-ювілею мами, яка багато допомагає їм з малюком. Для святкування родина прибула до Львова і якраз готується, щоб відзначити цей день.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Оля Цибульська зізналася в близьких стосунках з Дзідзьо після розлучення

Співачка у своїх Insta-Stories іронічно залишила невеликий фрагмент комедійного фільму "Де гроші", режисером якого є друг її родини та кум Дзідзьо.

Зарплата в Україні, кадр з відео
Зарплата в Україні, кадр з відео

Зарплати українців порівняли з європейськими - корвалол у склянку

З кожним роком рівень українських зарплат зростає, але як і раніше залишається одним з найнижчих в Європі. За даними Державної служби статистики, середня реальна зарплата в Україні в червні 2021 року зросла на 5,8% порівняно з травнем. Це рекорд за всю історію країни.

Щури на дитячому майданчику, кадр з відео
Щури на дитячому майданчику, кадр з відео

Щури-рейдери захопили дитячий майданчик: стрибають по каруселях на зло малюкам

Один з дитячих майданчиків в російській Тюмені буквально окупували здоровенні щури. На кадрах видно, як сила-силенна гризунів спокійно бігає між дитячими гірками, турніками і гойдалками. Зазначається, що місцеві жителі вже повідомляли про проблему і скаржилися у відповідні органи, проте справа з місця не зрушила.