На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української відомої української журналістки і дружини футболіста Олександра Зінченка, Владики Седан, за якою спостерігає величезна армія шанувальників і життя якої цікавить майже 540 тисяч людей, з'явилося нове повідомлення.

На цей раз воно присвячене минулого літа.

"Вуе bye summer (поки, літо)», - підписала свій яскравий знімок зірка соцмереж.

На фото дівчина, яка нещодавно стала мамою малятка, позує в рожевому купальнику, яскраво-рожевій сорочці і такого ж кольору капелюсі.

Скрін, Instagram Влада Седан
Скрін, Instagram Влада Седан

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На плечі у неї модна пляжна сумка від Louis Vuitton, а свій літній образ вона доповнила сонцезахисними окулярами кольору фуксії.

"Дуже красива", "Barbie«,» Pink princess«,» ви дуже красива«," як завжди прекрасна!", "Baby girl», «нереальна", " Прекрасна! Вам дуже йде рожевий колір", - захоплюються фанати молодої матусі.

Раніше ми повідомляли, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину

Також Знай.ua писав Олександр Зінченко влаштував незабутню романтику вагітної влади: ідеальний чоловік

Як раніше повідомляв Знай.ua Олександр Зінченко показав найсмішніші викрутаси вагітної влади: "дружина зледеніла, наїлася і спить"