Відомий український футболіст, півзахисник і лівий захисник англійського "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона людей.

Відомо, що Зінченко і його дружина журналістка Влада Седан чекають поповнення в родині.

Зараз подружжя знаходиться в Маямі на відпочинку, від куди діляться з шанувальниками сонячними кадрами. Цей раз не став винятком. Так, молода сім'я зробила веселе селфі.

На фото Зінченко постав топлес і в сонцезахисних окулярах, висунувши язик, в цей же час Влада ніжно посміхається на камеру притримуючи свою панаму рукою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Які щасливі разом😍 😍", "найкрасивіша пара в світі футболу💙", " Зіна ти сосочка🙌 😍", " красунчики😎", " Ваууууу🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Ти шо ти шо, маямі флорида😂", " Зіна ви просто агонь🔥 💥 😜 😮 😂", " кращі😍", " Слава Україні!! Привіт з Братського Казахстану!", "Америці пологи проводити будете? 🗽 ", "прекрасні😍", " гарного відпочинку, Сань !) ", "Саня на заслуженому відпочинку🙌", " коли фан зустріч в Майамі ?",- писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Дружина Олександра Зінченка зізналася, звідки пішло прізвисько " Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався. Про це вона вирішила розповісти в одному зі своїх інтерв'ю, яке вийшло на YouTube-каналі футбольного коментатора Віктора Вацко

Як повідомляє портал «Знай.иа» Олександр Зінченко забув звідки родом його дружина Влада Седан: "з якого я Козятина?" В Мережі з'явилося архівне відео пари, на якому закохані мило сперечаються про місце народження влади Седан, справжнє прізвище якої Щеглова.

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна Влада перетворилася на ніжного лебедя перед пологами: "коли друга дитина?" Влада Седан виклала кілька ніжних фотографій