Відома українська журналістка, а також дружина півзахисника збірної України Олександра Зінченка Влада Седан має величезну армію шанувальників у соціальній мережі Instagram , де за її життям стежать понад 500 тисяч людей.

Відомо, що Зінченко і його дружина журналістка Влада Седан чекають поповнення в родині.

А зараз красуня вирішила поділитися новим кадром з сімейної фотосесії.

Влада Седан та Олександр Зінченко, фото з instagram
Влада Седан та Олександр Зінченко, фото з instagram

Так, Влада і її чоловік Олександр Зінченко постали в фемілі-луці. На дівчині білий топік і укорочені джинси, на Алесандрі - біла футболка і джинси з дірками на колінах.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

На фото Влада вляглася на диванчик і з цікавістю розглядає свої нігті, сперши ногу на плече Олександра, який сидить з газетою.

"🙃", - вирішила одним смайликом підписати фото дівчина.

"Наїлась і спить", " круті😎", " Влада джинсі🔝", " Вами можна милуватися вічно. Щастя вам💙 💙 💙", "симпатюлі 👏 пишаюся такими співвітчизниками", "а йому то прикро. Саня терпи😂", " самі 😍", " коли дружина зовсім зледащала, поправилася і цілими днями тільки й робить, що футбол дивиться😄", " коли чоловік сидить читає журнал а дружина дивиться на манікюр!",- писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Олександр Зінченко влаштував незабутню романтику вагітній владі: ідеальний чоловік. Олександр Зінченко поділився новим фото.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дружина Олександра Зінченка зізналася, звідки пішло прізвисько " Влада Седан": друг Єгора Кріда постарався. Журналістка розкрила секрет свого псевдоніма

Також «Знай.иа " писав, що Вагітна Влада "воскресила" Олександра Зінченка після поразки на Євро-2020: "Ось-ось вже". Молоде подружжя відправилося у відпустку після Євро-2020.