З Полтавської області прийшли доволі тривожні новини для "модників". Іноді буває така ситуація, коли наважуєшся оновити гардероб до приходу холодного сезону і осінніх свят. Так, мешканка міста Кременчук опинилася в незручній ситуації.

Дівчині так сподобалися туфлі, що вона тільки вдома зрозуміла, що у туфельок різний розмір - одна 36-й, а інша 37-й.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Взуття в Кременчуці, фото: Telegram
Взуття в Кременчуці, фото: Telegram

"Прекрасна покупка на 1 вересня у взуттєвому магазині біля Троїцького ринку. У коробці виявилося взуття 36 і 37 розміру. Повернути не вийшло. Бачте, повернення тільки по понеділках. #Кременчук, Полтавська область", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Взуття в Кременчуці, фото: Telegram
Взуття в Кременчуці, фото: Telegram

За опублікованими знімками можна зрозуміти, що магазин називається "Склад взуття". А також на знімках видно, що пара взуття дійсно складається з двох однакових туфельок, але різного розміру. Тут мало що можна додати, проте потрібно нагадати, що завжди необхідно перевіряти товар - не відходячи від каси. Ось і весь секрет.

Раніше повідомляли, українцю замість хліба підсунули "французький сир", але цвіль не благородна.

Як повідомляв Знай.uа, у популярному супермаркеті покупці застали "Льодовиковий період": холодильники перетворили курку на щось дивне.

Знай.uа писав, сезон кавунів у розпалі, але продають тільки лопнули або гнилі: українці показали, як "гинуть" улюблені фрукти.