Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами з особистого життя. А також, щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Як відомо, 1 вересня всі українські школярі та їхні батьки відзначають День знань. Діти разом з викладачами крокують з новими силами в навчальний рік - підкорювати наукові вершини.

Як повідомила Катерина, 1 вересня не тільки вся країна відзначає радісну подію, також в цей день її мама Лариса Василівна святкує свій ювілей - жінці виповнюється 60 років. Молода мама в своєму Instagram поділилася своїм шикарним образом для заходу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Родина святкуватиме ювілей у вузькому колі найрідніших людей, у готельному комплексі "Панська гора", що у Львівській області. Катерина показала, як вона вітала маму і поділилася подробицями організації дня народження.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Катя Репяхова похвалилася найціннішим "подарунком" від Віктора Павліка: "Сенс життя"

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова показала, як сильно любить Віктора Павліка: змусила робити це на камеру

Також портал Знай.uа писав, що Віктор Павлік посидів у декреті замість молодої дружини: мрія кожної жінки