Українцям у День знань показали здобутки у навчанні сина Тіни Кароль. 12-річний Веніамін зараз живе та навчається в Англії.
Життя відомої української співачки Тіни Кароль викликає не аби який інтерес у громадськості, однак зірка не часто тішить фанатів різноманітними подробицями. Саме тому фанати буквально по піщинках знаходять інформацію про свого кумира.

Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/
Тіна Кароль, instagram.com/tina_karol/

Так, нещодавно на офіційному фан-акаунті знаменитості _fantina з'явилися нові кадри її сина, 12-річного Веніаміна. Виявилося, що син Тіни Кароль досить успішний у навчанні, тому це він навіть отримав кубок.

Веніамін, син Тіни Кароль, фото _fantina
Веніамін, син Тіни Кароль, фото _fantina

"Веня❤ My all За досягнення у школі🤍", - так підписали фото з сином знаменитості.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще
До слова, раніше син Тіни Кароль перетворився на козака посеред Англії. На опублікованих знімках Веня позував у білосніжній вишиванці, розшитій червоними і чорними нитками, а також шароварах смарагдового кольору, готуючись до виступу.
Варто зазначити, що хлопець бере участь в ансамблі, де виконує українські народні танці разом з невеликим колективом дітей.