Популярна українська співачка, часта гостя багатьох розважальних телевізійних шоу Тіна Кароль продовжує радувати свою величезну армію відданих фанатів все новими і новими творчими проектами.

Проте буває і таке, що шанувальники беруть справу в свої руки і публікують архівні кадри. На цей раз під прицілом виявилося відео, де Тіна в студії одного з радіо розповідає про свої враження про Дана Балана.

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатського пабліку Дана Балана в мережі Instagram.

"Тіна ... Саша або Дан Балан?! ... Не, Ну, Саня ... Дан Балан... Ну зрозуміло, так! Саша Зарицька, жодних інших Саш.", — запитала ведуча.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тіна Кароль, скріншот: YouTube
Тіна Кароль, скріншот: YouTube

Тіна Кароль відразу ж парирувала: "Дан Балан", а солістка KAZKA, Алксандра Зарицька, яка сиділа поруч, додала: "Тому що він мужик, зрозуміло!". Дівчата відразу ж почали грайливо реготати, розмірковуючи над сказаним.

Варто також нагадати нашим читачам, що в мережі та ЗМІ вже кілька років ходять чутки про теплі стосунки Тіни Кароль з молдавським співаком Даном Баланом. В інтернеті можна наштовхнутися на сотні сторінок, де шанувальники просто вже "облизали" всілякі натяки, танці, пісні і флірт зірок, що потрапив на камери.

Раніше повідомляли, Тіна Кароль сказала, за кого хоче заміж, 29-річний красень вже звів з розуму українок: "Дуже мрію".

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль зізналася в коханні кароокому красеню, але це не Дан Балан: "Стали рідними".

Знай.uа писав, Тіна Кароль одягалася в "зефірну" сукню, немов Українська Барбі: "Королева сердець".