Відомий український спортсмен, а також Найсильніша людина на планеті Василь Вірастюк поділився новим сімейним фото. На знімку він разом з синами і дружиною.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де час від часу публікує різні кадри. Цього разу він вирішив показати на фото своїх трьох синів і дружину Інну.

Всього на даному майданчику за ним щодня стежить практично 50 тисяч користувачів.

Судячи з усього, вони знаходяться на знімку біля одного з українських аеропортів, ось, тільки невідомо, вони зібралися кудись, або ж повернулися. Одне точно зрозуміло - вони знову зібралися всі разом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сім'я - найголовніше в житті будь-якої людини. Це не потрібно доводити нікому. Вона, як хороший, вишитий з любов'ю оберіг, що захищає від бід і нещасть. Але, погодьтеся, що міцна сім'я - це щоденна, наполеглива праця! Разом ми сила!"- підписав публікацію чоловік.

У коментарях користувачі погодилися з цією думкою, вони також вважають, що немає нічого важливішого в нашому житті, ніж сім'я.

Нагадаємо, що раніше чоловік похвалився черговим богатирським рекордом. Йому з командою вдалося протягнути найбільший у світі літак. Вісім людей тягнули літак, вага якого становить 330 тонн.

Рекорд був зафіксований офіційними представниками Книги рекордів Гіннеса, і в "кишені" у Василя Вірастюка ще одне важливе досягнення.

Нагадаємо, Вірастюк оцінив роботу "слуг" Зеленського: президент буде здивований. Вірастюк розкрив секрет перемоги на виборах

Як повідомляв портал "Знай.ua", Вірастюк у лідерах: ЦВК підрахувала голоси виборців на Прикарпатті. Вірастюк займає лідируючі позиції

Також "Знай.ua" писав, найсильніший "слуга народу" Василь Вірастюк просить допомоги у Володимира Зеленського