Стало відомо про те, що перша леді України Олена Зеленська прикрасила обкладинку популярного журналу. Це ювілейний номер глянцю, і вони вирішили надати таку можливість саме головній жінці країни.

Справа в тому, що журналу Elle в Україні виповнюється цього року 20 років, і вони запросили прикрасити обкладинку глянцю саме першу леді України - Олену Зеленську.

Олена Зеленська, фото: Elle
Олена Зеленська, фото: Elle

На кадрах жінка позувала в спідниці, а також у Білій кофті з трикотажу - виглядає досить стильно. Не можна не відзначити того факту, що сам знімок був виконаний в чорно-білій обробці, що лише продає особливо шарму кадрам. Єдине, що збентежило українців в коментарях, що голова Олени трохи обрізана, але, в цілому багато хто в захваті.

З дружиною президента позували поруч маленькі дівчатка, які також посміхалися.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Elle
Олена Зеленська, фото: Elle

Крім нових кадрів, всередині журналу можна знайти і інтерв'ю з Оленою Зеленською, яке саме видання називає справжнім ексклюзивом.

Знімки робив, до слова, відомий український Fashion-фотограф Степан Лісовський. Він співпрацює з багатьма українськими глянцями, і має чималий досвід.

За вбрання відповідала директор відділу моди Наталія Осадча.

Варто відзначити, що зараз Олена Зеленська знаходиться не в Україні. Вона з Володимиром Зеленським по роботі вирушила до Сполучених Штатів Америки, де була проведена зустріч з президентом Джо Байденом, і ряд інших важливих заходів.

Там перша леді також демонструє неймовірний стиль, одягаючи вбрання від українських дизайнерів.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв Знай.ua, українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена.