Українська письменниця Лариса Ніцой, яка відома завдяки своїй твердій позиції щодо захисту української мови, любить викладати різні історії або думку про ту чи іншу ситуацію, що сталася в нашій країні.

Після невеликої "заздрості" Жану Беленюку через суспільну увагу до його проблеми, що стосується образ і расизму, Ніцой розповіла про ситуацію, пов'язану з Могилянкою.

Скрін, Facebook Ніцой
Скрін, Facebook Ніцой

Жінка розповіла, що її дитина поступила в цей університет, а була названа вона на честь Ярослава Мудрого, щоб згодом, як виявилося, вчитися з сином патріота Юрія Сиротюка Святославом.

" так "князі" зустрілися в нащадках через тисячоліття. Ще й навчатимуться в одній групі)) на історичному факультеті. А взагалі в Могилянці зустрілися діти і батьки - і всі давно знають один одного: з акцій на захист України, з фейсбуків, з публікацій", - зізналася Лариса Ніцой.

А потім навела невеликий діалог двох знайомих між собою людей. Вона порівняла їх з великою "сім'єю", яка надихає через об'єднання.

Лариса Ніцой, скріншот: Youtube
Лариса Ніцой, скріншот: Youtube

"Вітаємо! Чудовий ВУЗ! Успіхів у навчанні!", "Добре було, якби й інших вузах, а не тільки історики були всі свої",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Лариса Ніцой пояснила, звідки взялася пісня Дзідзьо, якою він підкорив мільйони сердець: "Ніяка вона не народна"

Як повідомляв Знай.иа, молода пара закоханих змусила Ларису Ніцой пустити сльозу: він - у військовій формі, вона - у вишиванці

Також Знай.ua писав, Лариса Ніцой порадила, як швидко вивчити українську мову тим, хто її не знає: "Давно відмовилася від г * вна"