Співак, заслужений артист України Арсен Мірзоян сказав, що, вигадуючи образи учасникам розважальних шоу, продюсери передусім орієнтуються на високі рейтинги. Детальніше про це він розповів у програмі Сергія Дойка «Особистість».

Мірзоян дотримується думки, що жоден артист не повинен співати на конкурсі в шоу щось навмисно для якогось образу, якщо це йому не притаманно. Цю пораду він дав одного разу учаснику шоу: не вестися на сценарій, який підготували продюсери. Адже тоді, пояснює гість програми, глядачі після «вильоту» цього співака навіть не знатимуть його справжнього.

Тим не менш, розповідає співак, самі продюсери дивляться на це інакше. «Кожен артист – це грошовий еквівалент. Продюсери створюють шоу. Тобто ти лялька в їхніх руках», - пояснює Мірзоян. Він дивується тому, як працюють продюсери: підбирають учасникам певні образи, пісні, а далі спостерігають, як це буде працювати. Водночас, додає співак, продюсерів не цікавить сам артист, їх турбують лише високі рейтинги.

Принагідно Мірзоян ділиться власним подібним досвідом: «Мені теж давали якесь «мило». Я сказав: «Все, закінчили, я буду співати Висоцького». Мені відмовили. Тоді я сказав, що не вийду в півфіналі». Співак зізнається, що не бачить сенсу участі в шоу, у якому йому не дозволять заявити про себе.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

На його думку, артист не повинен виконувати непритаманні для нього пісні. «Артист є, він щось любить, у нього є якийсь улюблений жанр, в якому він як риба в воді – чому б йому не зробити це?», - запитує гість програми.

Як повідомляв Знай.ua, Мірзоян розповів про власний шлях до повного занурення у музичну творчість.

Також Знай.ua писав про те, що Сухачов пояснив, чому не можна створювати гостям на шоу теплу ванну.