Тренер шоу "Зважені та щасливі" і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська досить часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram і Facebook корисними публікаціями на тему спорту, харчування і турботи про себе.

Марина в 41-річному віці залишається в хорошій фізичній формі, яку вона з радістю демонструє в соцмережах, завдяки старанним заняттям в залі, активному способу життя і відсутністю шкідливих звичок. Також, зірковий тренер дотримується правил здорового харчування, які теж впливають на її фігуру.

Цього разу знаменитість показала плоди своїх старань - струнке тіло в купальнику. Знімок дозволяє розгледіти довгі ноги тренера, рельєф преса і блискучу на сонці шкіру. Як відомо, Марина вирушила в сімейну подорож з дітьми - Роберто і Олівією, в Грецію. У кадрі жінка позує зі своєю донькою. На тлі відкривається розкішний вид на море і гори.

Користувачі соцмережі в коментарях засипали Марину захопленими компліментами.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що Марина Боржемська в червоному помочила засмаглі ніжки в морі: на зло В'ячеславу Узєлкову

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська залишила дітей В'ячеслава Узєлкова без 1 вересня: "Все продумала"

Також портал Знай.uа писав, що розлучена Марина Боржемська в білій сукні заінтригувала шанувальників: "Краще Холостячки"