Популярний український телеведучий "всі Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Цього разу артист розмістив фото з відомою співачкою і головним суддею шоу "Співають всі" Наталією Могилевською. Як відомо, знаменитості відвідали урочистий захід на честь презентації аромату світового бренду Dior, яка відбулася в ЦУМі на головній вулиці Києва.

скріншот з Insta Stories

У кадрі ошатний Анатолій підступно посміхається і тримає в руках шикарний букет квітів, а Наталя взяла флакон духів "Miss Dior", яким і була присвячена подія. У підписі до знімка телеведучий попросив шанувальників проголосувати, яке з представлених фото краще.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Користувачі соцмережі активно прокоментували публікацію і висловили свою думку.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч зворушив підрослими доньками-красунями в День Знань: "Мої школярки"

Як повідомляв Знай.uа, тричі татусь Анатолій Анатоліч назвав головні обов'язки ідеального батька: "Все інше антураж"

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч потрапив у ураган, промокнувши до нитки: "Ефект сауни відбувається"