Зовсім скоро стартує новий сезон гіпершоу "Маска", і глядачів вже почали знайомити з новими персонажами, які там з'являться. Ось, наприклад, справжня Фея з важкими крилами.

Телеканал "Україна" продовжує розкривати секрети другого сезону грандіозного шоу "Маска". Зовсім скоро глядачі познайомляться з унікальною маскою – вишуканою і витонченою феєю.

Художниками спеціально для шоу "Маска" було розроблено 20 унікальних персонажів, під костюмами яких ховатимуться зірки українського шоу-бізнесу. Одна з художниць по костюмах розповідає, що глядачам варто бути готовими, так як вони будуть здивовані і підкорені масштабами і красунь.

"Фея - самий крилатий персонаж другого сезону! У неї 3 пари величезних крил, загальний розмах яких 2,5 метра, а важать вони більше 10 кілограмів!" – поділитися художниця по костюмах шоу "Маска" Леся Патока.

Фея, фото: телеканал Україна
Фея, фото: телеканал Україна

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Незважаючи на те, що костюм досить мініатюрний, створювати його було чи не найскладніше, так як для пошиття була замовлена унікальна тканина з камінням, і доставляли її з Азії.

Леся Патока зазначає, що майстри дуже довго працювали над цим проектом. Фея буде покрита голограмною шкірою, яка буде дублюватися і в крилах. Цей матеріал особливий тим, що змінює колір в залежності від освітлення, і завдяки цьому персонаж сяє як справжня фея.

До слова, під час розробки костюма майстри вперше зіткнулися з технологією 3D-дизайну.

"Компанія, з якою ми працювали, сканувала голову артиста на 360 градусів, для того щоб маска ідеально сіла на обличчя зірки. Але сама маска має абсолютно інші риси. На все це пішло 1,5 місяці. А потім ми з майстрами обробляли за спеціальними технологіями маску і прикрашали її голову камінчиками і стразами. Можу назвати її винаходом мистецтва, адже ми вручну виклали більше 2000 страз "- продовжила художниця костюмів телеканалу "Україна".

У комбінезон вшитий спеціальний корсет, який зменшить талію знаменитості на 15 сантиметрів, але, хто саме буде ховатися під костюмом - невідомо.

Нагадаємо, розсекречені зіркові детективи другого сезону шоу" Маска", про Андрія Данилка - ні слова

Також, Володимир Остапчук відрив секрети другого сезону "Маски": шоу буде ще більш несподіваним.

Раніше повідомлялося, що шоу "Маска" розсекретило вигляд однієї зі своїх героїнь в несподіваному вбранні: "Стане першою підказкою"