Відома українська співачка і актриса Камалія частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 220 тисяч чоловік.

Зовсім недавно виконавиця ділилася своїми враженнями про минуле літо, яке довелося чекати цілий рік, а воно пролетіло за мить. Вона виставила безліч фотографій, згадуючи кожен теплий минулий день.

Фото зі сторінки Камалії
Фото зі сторінки Камалії

А зараз Камалія приготувала жителів усіх країн до виходу світової прем'єри під назвою "You Gimme Lovin'".

"Вже зовсім скоро відбудеться світова прем'єра "You Gimme Lovin'"! Very soon! The worldwide premiere "You Gimme Lovin’"!", - пише знаменитість в публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Жінка постала перед мікрофоном, ніжно підтримуючи його кількома пальцями і закриваючи погляд, схиливши трохи голову.

Фото зі сторінки Камалії
Фото зі сторінки Камалії

"Красуня!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Чекаємо прем'єру❤️", "Дуже красиво!!!!", "Ну дуже красива!!!!!❤🔥", "Молодець", "You look very good, dear Kamaliya, best wishes", "So beautiful👌👌👌", - пишуть користувачі в коментарях відразу на декількох мовах.

Нагадаємо, Камалія почорніла на очах, ще й чоловіка з доньками замурзала: у багатіїв свої примхи

Як повідомляв "Знай.ua", Камалія втекла з чоловіком до Туреччини, щоб влаштувати "піратські розваги": повеселилися знатно

Знай.ua писав, співачка Камалія показала своїх доньок очима художника: як принцеси