Ще в 1993 році Михайло Шуфутинський вперше виконав нині легендарну пісню "3 вересня", яка щорічно збирає навколо себе недоброзичливців і фанатів.

Відомо, що ніхто і не припускав, що дата і сама композиція так сильно відгукнеться в серцях публіки. Але факт залишається фактом-пісню слухають мільйони людей щорічно.

Михайло Шуфутинський, instagram.com/mikhail.shufutinsky
Михайло Шуфутинський, instagram.com/mikhail.shufutinsky

"Логічна реакція на жарти про 3 вересня. Ведучий Андрій Бедняков @biedniakov і його дружина, актриса Настя Коротка @nastyakorotkaya наочно показали два типи людей сьогодні. А ви якийсь наспівуєте трек про календар або нервуєте, коли його чуєте? Діліться в коментарях", - йдеться на сторінці "Зіркового шляху" в Instagram.

У публікації зображений Андрій Бедняков, радісно танцюючий під цю пісню і рука його дружини Анастасії, яка його "б'є".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Андрій Бедняков, фото з Instagram
Андрій Бедняков, фото з Instagram

"Сьогодні, в мій день народження, всі друзі скидають мені цю пісню або якісь приколи з нею😤", "Обоє з подружжя талановиті і тут зіграли👏👏👏👏❤️", "❤️"я календар переверну і знову 3 вересня" звичайно, це перше, що приходить☺❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода увірвалася в Вересень раніше Михайла Шуфутинського: "Однією ногою"

Як повідомляв "Знай.ua", Юлія Мендель на свій день народження перетворилася на Шуфутинського: "Я календар переверну і знову 3 вересня"

Знай.ua писав, Михайло Шуфутинський підготувався до "3 вересня" на місяць раніше: "Ще рано, але вже пора"