Популярний український артист, член журі численних телевізійних талант-шоу, а також улюблений і обожнюваний мільйонами в образі Вєрки Сердючки 47-річний Андрій Данилко в травні цього року отримав нагороду за "Найкращий хіт іноземною мовою".

Тоді ще вагітна ведуча "Світського життя" Катя Осадча підловила компанію Вєрки Сердючки та її мами практично біля сцени і встигла поставити кілька запитань.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатському пабліку Вєрки Сердючки в мережі Instagram.

"Ну як без нашої принцески Віри", - коротко підписали відрізок шанувальники.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В один момент Катя Осадча запитала про прем'єру шоу "Орел і решка", куди Віра звозила маму "по-багатому".

"В замку! У мене була мрія, в дитинстві всі мене дражнили - принцеска. Я коли була мала, я була гарненька... (Тут мама Вєрки почала сміятися)... Ну чого ви, дуже смішно?! Я вважаю, що сміх образливий... Мені не вистачало тільки замку, і я була в замку, де знімали "Ігри престолів"", - розповідає Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки.

Раніше повідомляли, Влад Яма показав українцям свої помідори під Вєрку Сердючку: "Потрібен городик".

Як повідомляв Знай.uа, переможці Євробачення ABBA повернуться в музику через 40 років: фанатів чекають 5 нових пісень і шоу.

Знай.uа писав, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою: "З роками тільки...".