Новий фільм про принца Гаррі і Меган Маркл викликав обурення у шанувальників. Про це повідомляє портал Daily Mail.

Йдеться про кінофільм «Гаррі і Меган: Втеча з палацу», який покажуть на каналі США Lifetime. Стало відомо, що фільм починається зі сцени, в якій Меган Маркл помирає в автокатастрофі. Таким чином творці фільму роблять відсилання до загибелі матері Гаррі, переслідуваної папараці принцеси Діани, загиблої в ДТП 31 серпня 1997.

За сюжетом кінострічки принц Гаррі кидається до автомобіля, який перекинувся. Він бачить обличчя вмираючої Меган Маркл, яка просить про допомогу з останніх сил. Однак він прокидається в ліжку, розуміючи що це був всього лише сон. Поруч з ним лежить Меган Маркл з первістком Арчі.

Меган Маркл, фото: GettyImages
Меган Маркл, фото: GettyImages

Британців обурив цей епізод. Вони вважають, що творці кіно намагаються заробити на загибелі принцеси Діани.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Сам Гаррі раніше говорив про те, що боїться, як би його дружина, яку труять ЗМІ, не повторила долю його матері.

Нагадаємо, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020.

Також портал Знай.ua розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг